De Boskoele

De Boskoele is een Zwembad gelegen aan Lindeboomweg 6A in Unknown.

Meer informatie over De Boskoele in Unknown

Het zwemseizoen van 2023 is afgelopen en vanaf 1-4-24 kunnen abonnementen voor het volgende seizoen online worden gekocht. De stichting is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met verschillende klussen rondom het zwembad, zoals snoeien, schoffelen en schoonmaken. Ook zijn ze op zoek naar vrijwillige lifeguards die opgeleid willen worden en een paar uur per week willen invallen. Het laatste nieuws is te vinden onder het kopje 'informatie vernieuwing zwembaden' en er is een nieuwsbrief met activiteiten in augustus. De contactgegevens van de stichting zijn Lindeboomweg 6A, 7213 LS Gorssel, telefoonnummer 0575 - 49 14 29 en e-mailadres zwembad@zwembaddeboskoele.nl.

Wil je weten wat De Boskoele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boskoele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boskoele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boskoele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Boskoele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boskoele

Bezoekers bekeken ook