De Goede Slagerij

De Goede Slagerij is een Slagerij gelegen aan Hoofdstraat 38 in Unknown.

Meer informatie over De Goede Slagerij in Unknown

Bij De Goede Slagerij in Gorssel kunt u terecht voor een ruim assortiment heerlijk vers vlees van hoge kwaliteit, diverse smaken en soorten worst en verschillende soorten vleeswaren. Deze ambachtelijke slagerij selecteert het vlees zelf en verwerkt het met de hand. Ze werken uitsluitend met vee uit de regio, waardoor ze de herkomst van hun producten kennen en goede kwaliteit kunnen bieden. De worsten worden gemaakt in hun eigen worstmakerij, waar ze alleen eerlijk en regionaal vlees gebruiken. Ze adviseren ook bij het uitkiezen van de juiste stukken vlees voor een heerlijke BBQ op een zomerse dag. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment vlees in blik, wat ideaal is om mee te nemen op vakantie. Als wildspecialist verkopen ze onder andere ree, hert, parelhoen, fazant, eend (tam en wild) en wildzwijn, zowel vers vlees als eigengemaakte wildpaté, vleeswaren en worsten. Ze bieden ook catering aan voor bedrijven, sportclubs, buurtverenigingen en vriendengroepen. Het vlees en de vleeswaren worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht, zodat ze precies kunnen vertellen waar het vandaan komt en u verzekerd bent van een vers stukje vlees. De Goede Slagerij is gevestigd aan Hoofdstraat 38 in Gorssel en is te bereiken via 0575-491514 en info@degoedeslagerij.nl.

Wil je weten wat De Goede Slagerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Goede Slagerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Goede Slagerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Goede Slagerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Goede Slagerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Goede Slagerij

Bezoekers bekeken ook