De Nieuwe Aanleg B.V.

De Nieuwe Aanleg B.V. is een Restaurant gelegen aan Scheggertdijk 10 in Unknown.

Meer informatie over De Nieuwe Aanleg B.V. in Unknown

Bij De Aanleg restaurant zijn ze momenteel alleen open voor feesten, partijen, trouwerijen en andere evenementen. Ze hebben verschillende zalen beschikbaar voor allerlei soorten feesten en er is ook plezier te beleven op de kegel-, bowling- en/of schietbanen. Als je liever thuis een feest organiseert, bieden ze ook catering aan. De Aanleg is gelegen aan het Twentekanaal en heeft een eigen passantenhaven. Op de website van The Fork zijn positieve reviews te vinden van gasten die hier lekker hebben gegeten en tevreden waren over de service.

Wil je weten wat De Nieuwe Aanleg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nieuwe Aanleg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nieuwe Aanleg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nieuwe Aanleg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Nieuwe Aanleg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nieuwe Aanleg B.V.

Bezoekers bekeken ook