De Sportloods

De Sportloods is een Sportschool gelegen aan Zutphenseweg 53 in Unknown.

Meer informatie over De Sportloods in Unknown

Ben je nieuwsgierig naar eGym? Dan kun je het nu 2 weken uitproberen voor €30,-. Bij Sportloods in Eefde kun je werken aan de beste versie van jezelf. Of je nu liever in een groep traint, personal training wilt of andere wensen hebt, bij Sportloods staat jouw welzijn voorop. Oprichter Raymon Blankestijn heeft van een oude loods een moderne sportschool gemaakt waar persoonlijke aandacht centraal staat. Je kunt kiezen voor small group training, (kick)bokstraining, Pilates of personal training, en je kunt de verschillende trainingen zelfs combineren. Wat Sportloods uniek maakt is dat ze als enige in Eefde en omgeving het eGym concept aanbieden. Met dit digitale trainingsconcept kun je snel en veilig je hele lichaam trainen. Via een persoonlijke eGym polsband kun je je zitpositie en trainingsgewicht controleren, en het systeem past automatisch de weerstand aan. Daarnaast kun je je resultaten altijd inzien via de app. Dit fitnessconcept is ideaal voor mensen die weinig tijd hebben maar toch willen sporten. Dus geen excuses meer om niet te gaan sporten, grijp je kans!

Wil je weten wat De Sportloods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sportloods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sportloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Sportloods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sportloods

Bezoekers bekeken ook