De Stempelwinkel

De Stempelwinkel is een Winkel gelegen aan Doctor van de Hoevenlaan 27a in Unknown.

Meer informatie over De Stempelwinkel in Unknown

Welkom bij De Stempelwinkel, waar u een uitgebreid assortiment stempels en accessoires kunt vinden. Let op, alle stempels zijn ongemonteerd. Neem rustig de tijd om rond te kijken en stuur ons uw bestelling, vragen en opmerkingen. Lees eerst de Algemene Voorwaarden voordat u bestelt. Als u binnen twee werkdagen geen bericht heeft ontvangen na het plaatsen van uw bestelling, neem dan alstublieft contact met ons op. Soms kan er iets misgaan en het kan zijn dat de mail in de map "Ongewenste e-mail" of Spam-map terechtkomt, dus controleer ook daar. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar als we op een beurs staan kan het langer duren. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te worden gehouden van nieuwe artikelen, speciale aanbiedingen en beurzen waar we aanwezig zijn. Onze winkel is gevestigd aan de Doctor van der Hoevenlaan 27a in Eefde en we hebben aangepaste openingstijden. Vanaf 12 september hebben we geen pinautomaat meer, dus betalingen kunnen alleen contant, via QR code of via betaalverzoek per telefoon worden voldaan. Vanaf 1 december zijn we alleen geopend op afspraak via e-mail of telefoon. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Onze webshops zijn te vinden op www.De-Stempelwinkel.nl, www.De-Stempelwinkel.de en www.De-Stempelwinkel.

Wil je weten wat De Stempelwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stempelwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stempelwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stempelwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Stempelwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stempelwinkel

Bezoekers bekeken ook