De Vetweide

De Vetweide is een Kampeerterrein gelegen aan Dorpsstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over De Vetweide in Unknown

Geniet van alles wat De Vetweide te bieden heeft. De Vetweide is gelegen net buiten Almen in de Gelderse Achterhoek, tussen het Twentekanaal en de rivier de Berkel. Het dorp lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en wordt omringd door bos, weilanden en een houtsingel achter een Saksische boerderij uit 1848. Op de kleinschalige minicamping met 18 ruime plaatsen kun je gezellig kamperen. Daarnaast kun je kennismaken met De Vetweide en de rust van de Achterhoek, genieten van ezeltochten en houtbewerking, en de prachtige omgeving verkennen. De Achterhoek is namelijk een van de mooiste regio's van Nederland, met slingerende wegen, vergezichten en bossen met hoge bomen. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met de familie Wiltink via info@devetweide.nl of bellen naar 0575 - 431927. Blijf op de hoogte van De Vetweide!

Wil je weten wat De Vetweide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vetweide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vetweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vetweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Vetweide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vetweide

Bezoekers bekeken ook