De Viersprong

De Viersprong is een Bed & Breakfast gelegen aan Markeloseweg 14 in Unknown.

Meer informatie over De Viersprong in Unknown

In 'Het voorhuis' van bed and breakfast De Viersprong in Laren is het heerlijk vertoeven. Het voorhuis bestaat uit meerdere kamers en is van alle gemakken voorzien. Naast de B&B hebben ze ook een moestuin waar ze hun eigen groenten verbouwen. Deze groenten worden gebruikt in de gerechten van 'Wat de pot schaft'. De boerderij heeft een rijke geschiedenis en heeft lange tijd leeggestaan na het overlijden van een oud oom en tante. In 2016 hebben Jaap de Boer en Annet Mertens De Viersprong gekocht en het voorhuis gemoderniseerd met behoud van originele elementen. Het is geïsoleerd zodat het ook bij koude dagen comfortabel is. In de voortuin van het voorhuis kunt u genieten van thee of koffie en indien nodig kunnen er fietsen gehuurd worden. Het coulisselandschap rondom De Viersprong is divers met houtwallen, bomenrijen, weilanden, bos en beekjes. Vanuit het voorhuis kunt u wandelingen maken in de bossen van Verwolde en Ampsen en genieten van het uitgestrekte fietslandschap met landerijen, landgoederen, bossen, heide en fietsroutes. Wandelen- en fietskaarten liggen klaar in Het Voorhuis. Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Wil je weten wat De Viersprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Viersprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Viersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Viersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Viersprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Viersprong

Bezoekers bekeken ook