De Warmtewinkel

De Warmtewinkel is een Leverancier van warmwatersystemen op zonne-energie gelegen aan Het Hazeveld 7 in Unknown.

Meer informatie over De Warmtewinkel in Unknown

De Warmtewinkel is gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen en het geven van advies aan particulieren en bedrijven over het verwarmen van huizen, kantoren en bedrijfspanden. Ze helpen bij het kiezen van het juiste systeem en zorgen ervoor dat alle ruimtes regelbaar zijn. Ook adviseren ze over de juiste boilergrootte. Daarnaast bieden ze nu ook thermodynamische panelen aan en elke woning kan voorzien worden van airconditioning met de nieuwste generatie warmtepompen van Daikin. Het is mogelijk om bestaande radiatoren te behouden. De warmtepompen zorgen voor zowel koeling in de zomer als verwarming in de winter en leveren warm water zonder gasverbruik. Ze adviseren om contact op te nemen om te kijken welke warmtepomp het beste bij de situatie past, en benadrukken dat er veel warmte aan de lucht onttrokken kan worden.

Wil je weten wat De Warmtewinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Warmtewinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Warmtewinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Warmtewinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Warmtewinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Warmtewinkel

Bezoekers bekeken ook