De Zessprong

De Zessprong is een Restaurant gelegen aan Dortherdijk 6 in Unknown.

Meer informatie over De Zessprong in Unknown

Restaurant De Zessprong is gelegen in een prachtig natuurgebied met bos en heide. Het restaurant is een populaire bestemming voor families, hardlopers, wandelaars, fietsers en ruiters. Overdag kan men er terecht voor koffie, lunch en borrels, terwijl in de avond zowel diner als drankjes worden geserveerd. Het menu biedt klassieke gerechten, vegan en vegetarische opties, en de beroemde pannenkoeken van het restaurant. Daarnaast staan er ook oud-Hollandse gerechten, zoals huisgemaakte hangop, op het menu. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag, van 9:30 tot 20:30 uur. Bij mooi weer blijft het restaurant vaak langer open.

Wil je weten wat De Zessprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zessprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zessprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zessprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Zessprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zessprong

Bezoekers bekeken ook