De Zwemacademie Locatie Lochem

De Zwemacademie Locatie Lochem is een Zwemschool gelegen aan Nieuweweg 38 in Unknown.

Meer informatie over De Zwemacademie Locatie Lochem in Unknown

In Lochem bevindt zich de zwemacademie ikZwem, waar ze gebruik maken van het zwembad in Hotel het Hof van Gelre. De zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes van 8 kinderen per uur, met uitzondering van zaterdag waar er met 2 groepjes van 6 kinderen wordt gewerkt. Het zwembad zelf is 1,40m diep, 6m breed en 12,5m lang. Op de website kun je de lesroosters van de huidige zwemlessen bekijken en contact opnemen met de lesgevers.

Wil je weten wat De Zwemacademie Locatie Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwemacademie Locatie Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwemacademie Locatie Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwemacademie Locatie Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Zwemacademie Locatie Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwemacademie Locatie Lochem

Bezoekers bekeken ook