Die Computer BV

Die Computer BV is een IT-consultancy gelegen aan Huenderstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Die Computer BV in Unknown

Die Computer is een ICT-bedrijf dat zich richt op het ontzorgen van bedrijven, scholen en particulieren op het gebied van ICT. Ze zijn een officiële partner van Microsoft en bieden niet alleen Microsoft Office 365 aan, maar kunnen dit ook beheren. Ze benadrukken het belang van back-ups en gegevensbescherming, aangezien Microsoft dit niet automatisch biedt. Daarnaast bieden ze een wachtwoordenkluis met integratie met Microsoft 365 en een oplossing voor het reserveren van ruimtes. Die Computer streeft naar kwaliteit en transparantie in hun aanpak, waarbij ze vooraf duidelijk communiceren over de geleverde producten, werkwijze en prijzen. Ze houden hun klanten op de hoogte van het ICT-project en zorgen ervoor dat ze de controle behouden. Het bedrijf is trots op hun klanten en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met referenties uit dezelfde branche. Ze blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden een kosteloze nieuwsbrief aan. Contactgegevens zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Die Computer BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Die Computer BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Die Computer BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Die Computer BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Die Computer BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Die Computer BV

Bezoekers bekeken ook