Discs & Sports

Discs & Sports is een Evenementenbureau gelegen aan Warfveendijk 1 in Unknown.

Meer informatie over Discs & Sports in Unknown

Ons doel bij de frisbeeshop van West Europa is om jou de frisbeesport te laten ontdekken en er plezier aan te laten beleven. We hebben een ruim assortiment frisbees en toebehoren beschikbaar. Of je nu wilt overgooien in het park of Disc Golf, Dogfrisbee of Ultimate speelt, wij helpen je graag bij het vinden van de beste frisbee voor jou. Daarnaast bieden we ook workshops aan en hebben we een speciale garantie voor onze frisbeewinkel. Bestel je voor 13:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. We verkopen alleen topmerken en bieden deskundig advies. Ontdek de wereld van frisbee bij frisbeewinkel.nl.

Wil je weten wat Discs & Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Discs & Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Discs & Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discs & Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Discs & Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Discs & Sports

Bezoekers bekeken ook