Dokter Roijé Huisartsenpraktijk

Dokter Roijé Huisartsenpraktijk is een Huisarts gelegen aan Slootwijkersteeg 11 in Unknown.

Meer informatie over Dokter Roijé Huisartsenpraktijk in Unknown

Mathijs Royé heeft enkele wijzigingen aangebracht in de corona maatregelen van zijn huisartsenpraktijk. Zonder afspraak kunnen mensen nog steeds niet binnenlopen en bij elke klacht wordt gevraagd naar verkoudheidsklachten, koorts of andere symptomen die kunnen wijzen op COVID-19. Het liefst komt men alleen naar de praktijk als er een afspraak is bij de huisarts of praktijkondersteuner. Als men begeleiding nodig heeft, moet dit worden gemeld aan de assistente, aangezien de maatregelen dan ook gelden voor de begeleider. Mensen die positief zijn getest op Covid-19 in de afgelopen 2 weken, mensen die contact hebben gehad met iemand die positief is getest en mensen die op vakantie zijn geweest in een code Oranje reisgebied mogen niet naar binnen. De huisartsenpraktijk van dr. Roijé biedt laagdrempelige en persoonlijke zorg waarbij spoedafspraken op dezelfde dag worden gepland en niet urgente afspraken binnen 2 werkdagen. Afspraken kunnen gemaakt worden aan de balie, telefonisch of via de website. Daarnaast biedt de uitgebreide website ook de mogelijkheid om vragen aan de huisarts te stellen en herhaalrecepten aan te vragen via een beveiligd patiëntenportaal. De praktijk is ook beschikbaar voor alle vragen over gezondheid, zowel lichamelijk als psychisch. Dr. Roijé stelt zichzelf voor als huisarts en geeft aan dat hij maatwerk wil leveren en een goede arts-patiëntrelatie belangrijk vindt.

Wil je weten wat Dokter Roijé Huisartsenpraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokter Roijé Huisartsenpraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokter Roijé Huisartsenpraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokter Roijé Huisartsenpraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Dokter Roijé Huisartsenpraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokter Roijé Huisartsenpraktijk

Bezoekers bekeken ook