DuParta

DuParta is een Winkel voor bovenkleding gelegen aan Oxerweg 4 in Unknown.

Meer informatie over DuParta in Unknown

Tamminga Tailoring is een specialist in maatkleding voor zowel mannen als vrouwen. Ze bieden kostuums, maatpakken, overhemden en nog veel meer. Het bedrijf is al sinds 2005 actief en heeft veel ervaring in het verzorgen van representatieve bedrijfskleding. Ze komen persoonlijk bij klanten langs om de wensen te bespreken en de kleding op maat te maken. Sinds september 2020 kunnen particulieren op afspraak terecht in de showroom in Joppe, Gelderland. Tamminga Tailoring biedt een unieke persoonlijke stijl en pasvorm door gebruik te maken van moderne productiefaciliteiten en ambachtelijk handwerk. Ze hebben een ruim aanbod aan kostuums, ceremoniële kleding, smart casual kleding, overhemden, jurkjes en overjassen voor zowel heren als dames. Daarnaast bieden ze ook bedrijfskleding voor diverse functies en uitvaartkleding. De nieuwe herfst- en wintercollecties zijn nu beschikbaar en kunnen worden besteld.

Wil je weten wat DuParta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DuParta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DuParta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DuParta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar DuParta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DuParta

Bezoekers bekeken ook