Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek

Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek is een Eetcafé gelegen aan Joppelaan 5 in Unknown.

Meer informatie over Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek in Unknown

Eetcafé de Hoek is een dynamisch bedrijf in het hart van Gorssel. Ze fungeren als een rustpunt, ontmoetingsplek en locatie voor plezier en gezelligheid. Het eetcafé is toegankelijk voor iedereen en biedt de mogelijkheid om te genieten van een hapje eten, te ontspannen op het ruime terras, te borrelen met vrienden en zelfs een potje biljart te spelen. Daarnaast biedt het eetcafé ook fietsverhuur aan om de omgeving beter te leren kennen. Naast het eetcafé is er ook een cafetaria aanwezig en worden er cateringdiensten op maat aangeboden. Jaarlijks organiseert De Hoek meerdere evenementen. De Hoek staat bekend om zijn diversiteit, informele sfeer en inzet om gasten een goede ervaring te bieden. De openingstijden van het eetcafé zijn van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 00.30 uur, op zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De openingstijden van de cafetaria zijn vergelijkbaar. Voor vragen of het maken van afspraken kunnen gasten altijd binnenlopen. De contactgegevens van Eetcafé de Hoek zijn te vinden op hun website, waar ook handige links naar andere locaties en informatie te vinden zijn.

Wil je weten wat Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek

Bezoekers bekeken ook