Eetcafe Scholten

Eetcafe Scholten is een Restaurant gelegen aan Bierstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Eetcafe Scholten in Unknown

Eetcafé Scholten op de Kleine Markt in Lochem is al drie generaties lang een bekende plek. Je kunt bij ons terecht op ons ruime terras in een autovrij gebied om te genieten van een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak, uitgebreid lunchen, borrelen met een bittergarnituur of lekker dineren. We hebben een ruime keuze aan huiswijnen, verschillende biersoorten, verse theesoorten en Beukenhorst koffie. Van dinsdag tot en met zaterdag staan we tot 21:00 uur voor je klaar in een gastvrije omgeving om te genieten van de Achterhoek. Helaas is reserveren op het terras niet mogelijk.

Wil je weten wat Eetcafe Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Eetcafe Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe Scholten

Bezoekers bekeken ook