Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria

Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria is een Snackbar gelegen aan Lochemseweg 22 in Unknown.

Meer informatie over Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria in Unknown

Koffie- en eethuis de Kaleberg is een gezellige eet- en drinkgelegenheid in Barchem, gelegen aan de voet van De Lochemse Berg. Ze bieden heerlijke koffie met gebak, belegde oerbroodjes, smakelijke menu's en lekkere frietjes met snacks. Daarnaast hebben ze gratis wifi en kun je ontspannen en genieten in het bos. Ze organiseren ook verschillende activiteiten voor jong en oud. Je kunt contact met hen opnemen via 0573-441459. Ze hebben ook een assortiment aan ijsbekers en je kunt cadeaubonnen van de Kaleberg cadeau geven. Daarnaast bieden ze ambachtelijke kerstsalades aan met rundvlees of zalm.

Wil je weten wat Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Eethuis de Kaleberg - Snackbar en Cafetaria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis de Kaleberg – Snackbar en Cafetaria

Bezoekers bekeken ook