Eetsalon Anderz

Eetsalon Anderz is een Cafetaria gelegen aan Westerwal 1 in Unknown.

Meer informatie over Eetsalon Anderz in Unknown

Op 2 mei 2019 openden Lotte en Jeffrey Gerritsen de voormalige cafetaria Leo's en transformeerden het in eetsalon Anderz. Als jong stel met veel horeca-ervaring zijn ze enthousiast om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Ze streven ernaar om zich te onderscheiden van de concurrentie door onder andere biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen te gebruiken die 100% composteerbaar zijn. Bovendien zullen ze naast de al bestaande eigengemaakte frikandellen en lihanboutjes nog meer producten uit eigen keuken aanbieden.

Wil je weten wat Eetsalon Anderz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetsalon Anderz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetsalon Anderz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetsalon Anderz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Eetsalon Anderz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetsalon Anderz

Bezoekers bekeken ook