Eetwinkel Jan Patat

Eetwinkel Jan Patat is een Cafetaria gelegen aan Zutphenseweg 11 in Unknown.

Meer informatie over Eetwinkel Jan Patat in Unknown

Eetwinkel Jan Patat in Lochem biedt een breed scala aan vers eten en drinken, waaronder patat, snacks, ijsjes, milkshakes en complete menu's. Het eten wordt altijd vers bereid en slim verpakt, zodat het ook thuis nog warm en vers is. Naast afhalen kun je ook in de snackbar zelf eten, waar de bediening ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Daarnaast biedt Jan Patat een speciale kinderbox aan, waarvan € 0,25 per verkochte box gedoneerd wordt aan Run for Kika Marathon, een goed doel dat geld inzamelt voor KiKa. De kinderbox bevat frietjes met saus, een snack naar keuze, een Capri-Sun en een cadeautje. Kortom, bij Eetwinkel Jan Patat kun je terecht voor heerlijk vers eten en draag je ook nog eens bij aan een goed doel.

Wil je weten wat Eetwinkel Jan Patat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Jan Patat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Jan Patat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Jan Patat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Eetwinkel Jan Patat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Jan Patat

Bezoekers bekeken ook