Expert Boeijink Lochem

Expert Boeijink Lochem is een Winkel gelegen aan Eekmolenweg 6 in Unknown.

Meer informatie over Expert Boeijink Lochem in Unknown

Bij Expert Lochem ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan úw wensen voldoet. De ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken en kunnen apparaten ook voor u installeren. In de winkel staan alle apparaten ter demonstratie klaar en regelmatig worden er demodagen georganiseerd waar u kennis kunt maken met de nieuwste gadgets en productinnovaties. Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen de bezorgers deze netjes bij u thuis afleveren op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Daarnaast biedt Expert Lochem ook diverse installatieservices aan, zoals het inbouwen van een koelkast of oven, het installeren van een nieuwe tv of home cinemaset, en het aansluiten van nieuwe aankopen. Mocht er iets stuk gaan, dan kunt u gebruik maken van de reparatieservice. Tot slot kunt u bij Expert Lochem terecht voor een gratis energiezuinig apparaat, waarvoor u contact kunt opnemen met een energie-coach.

Wil je weten wat Expert Boeijink Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert Boeijink Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert Boeijink Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert Boeijink Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Expert Boeijink Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expert Boeijink Lochem

Bezoekers bekeken ook