Bekendgemaakte omgevingsvergunning Tramstraat / Larenseweg (nabij), Lochem

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendgemaakte omgevingsvergunning Tramstraat / Larenseweg (nabij), Lochem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 1 februari 2024 is deze omgevingsvergunning bekend gemaakt aan de aanvrager van de vergunning: Tramstraat / Larenseweg (nabij), Lochem, het kappen van 20 bomen (herplant opgelegd 45 st.), Z2023-01139   Bezwaar Wanneer u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U dient binnen zes weken nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, bezwaar in bij burgemeester en wethouders.   Voorlopige voorziening Een bezwaarschrift tegen een besluit schort de werking van dat besluit niet op. Dit betekent dat de vergunninghouder gebruik mag maken van zijn vergunning. Om dit tegen te gaan, kunt u een voorlopige voorziening vragen. De rechter beslist of er redenen zijn om de vergunning te schorsen. U vraagt een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland.   Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 06-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. fe635d5374556073014361eac7a30b4d

Gerelateerde berichten