Fietsservice Gorssel

Fietsservice Gorssel is een Fietsenmaker gelegen aan Kokstraat 37 in Unknown.

Meer informatie over Fietsservice Gorssel in Unknown

Fietsservice Gorssel is een fietsenwinkel in Eefde met een focus op reparatie en onderhoud, evenals de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen. Jurriaan van den Berg, de eigenaar, is al 20 jaar fietsenmaker en streeft ernaar om de ouderwetse service van vroeger te bieden. Hij werkt volgens de Bovag richtlijnen, wat betekent dat hij garantie biedt op alle gerepareerde fietsen. Nieuwe fietsen hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar en tweedehands fietsen hebben een garantie van 3 maanden. Daarnaast biedt Fietsservice Gorssel ook een haal- en brengservice voor klanten die moeite hebben om hun fiets zelf te brengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of langskomen in de winkel.

Wil je weten wat Fietsservice Gorssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsservice Gorssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsservice Gorssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsservice Gorssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fietsservice Gorssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsservice Gorssel

Bezoekers bekeken ook