Fijne Lunch

Fijne Lunch is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Fijne Lunch in Unknown

Fijne Lunch biedt heerlijke broodjes en salades aan die snel bezorgd kunnen worden op kantoor, thuis of voor groepen. Ze hebben een uitgebreid assortiment met onder andere parmaham met mozzarella, tomaat, rucola en kruidensaus, kipfilet met avocado, tomaat, rucola en hummus, salade met geitenkaas, avocado, walnoten en honing, en warme geitenkaas met walnoten, rucola en honing. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de lekkere smaak en goede kwaliteit van de broodjes. Fijne Lunch heeft ook een persoonlijke benadering en is bereid om aanpassingen te doen. Ze bezorgen doordeweeks tussen 10:00 en 14:00 uur en voor avond- en weekendbestellingen kan er contact opgenomen worden via e-mail.

Wil je weten wat Fijne Lunch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fijne Lunch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fijne Lunch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fijne Lunch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fijne Lunch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fijne Lunch

Bezoekers bekeken ook