Fitness & Fysiotherapie Sjahto

Fitness & Fysiotherapie Sjahto is een Sportschool gelegen aan Dwarsdijk 3 in Unknown.

Meer informatie over Fitness & Fysiotherapie Sjahto in Unknown

Sporten bij Sjahto is een unieke ervaring. De sportschool bevindt zich in een oude boerderij in Laren, vlakbij Lochem, Markelo en Holten. Hier kun je tijdens het sporten genieten van een groene omgeving en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Team-Sjahto heet je van harte welkom! Sjahto is dé sportschool in het buitengebied van Laren, Lochem en Markelo, waar je jouw fitnessdoelen kunt bereiken. De sportschool hecht waarde aan gezelligheid en een gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Er is geen strakke-pakjes-cultuur, het gaat om jou en niet om hoe je eruit ziet. Sjahto biedt een breed scala aan groepslessen, zoals Spinning, Yoga, Pilates, Step, CrossGym, Core & Power/Pump en Boxing. Deze lessen worden gegeven op verschillende niveaus en je kunt eenvoudig switchen tussen verschillende lessen en instructeurs. Daarnaast is er een nieuwe Virtual Sportzaal waar je toegang hebt tot 300 groepslessen. Kortom, Sjahto is de ideale plek om te werken aan een gezondere levensstijl.

Wil je weten wat Fitness & Fysiotherapie Sjahto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitness & Fysiotherapie Sjahto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitness & Fysiotherapie Sjahto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness & Fysiotherapie Sjahto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fitness & Fysiotherapie Sjahto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitness & Fysiotherapie Sjahto

Bezoekers bekeken ook