FloFit

FloFit is een Sportcomplex gelegen aan Beukenlaan 20 in Unknown.

Meer informatie over FloFit in Unknown

FloFit is een fitnesscentrum dat zich richt op het helpen van mensen om weer in beweging te komen. Ze bieden trainingen en groepslessen aan op verschillende niveaus, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast bieden ze ook personal training en small group training aan, waarbij ze begeleiding en coaching bieden om specifieke doelen te bereiken. Ze hebben ook een programma waarbij ze specifieke beweegdoelen en technieken kunnen helpen verbeteren. Voor mensen die niet in de buurt wonen, bieden ze ook online trainingen aan. Ze hebben verschillende lessen zoals bootcamp, FloFit Flow, krachtsport, vechtsport en beweeglessen voor ouderen. Het team van FloFit bestaat uit eigenaar Floris Dinkelman, beweeg coaches Kim de Wit en Meggie Stempher. Het fitnesscentrum is gevestigd in Barchem, Nederland.

Wil je weten wat FloFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FloFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FloFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FloFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar FloFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FloFit

Bezoekers bekeken ook