Future Software

Future Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Buisweerdweg 10 in Unknown.

Meer informatie over Future Software in Unknown

Mijn naam is Bo en ik ben een senior full-stack software engineer. Het is mijn passie om repetitieve taken te automatiseren, ze super efficiënt te maken en bestaande applicaties met elkaar te integreren. Ik beheers vloeiend twee menselijke talen, Nederlands en Engels, en 7 computertalen, namelijk: Javascript, Node.JS, PHP, Android Java, HTML5, CSS en SQL. Wat het project ook is, ik zal een diepgaande impact hebben op uw organisatie! Ik begon met programmeren op mijn Commodore 64 toen ik negen jaar oud was en leek het leuker te vinden om games te schrijven dan ze te spelen. Desalniettemin studeerde ik elektronica in plaats van informatica, voornamelijk omdat ik geïnteresseerd was in het aansluiten van allerlei apparaten op mijn commodore en het intelligent maken van domme elektronica. In mijn vroege volwassen jaren begon ik mijn carrière met het schrijven van client- en webapplicaties voor CGI (toen CMG genoemd). In de loop van de jaren ontdekte ik dat ik naast nerd ook normale mensentaal kon spreken en begrijpen. Veel later in mijn leven ontdekte ik dat dit vrij zeldzaam is. Tegenwoordig combineer ik mijn technische ervaring met mijn kennis van de technologiesector. Mijn rollen variëren van softwareontwikkelaar, IOT-productontwikkelaar en technisch projectmanager tot Chief Technical Officer. Als u een project heeft en iemand nodig heeft die echt het verschil kan maken, neem dan gerust contact met mij op. Ben je klaar om de hulp te krijgen.

Wil je weten wat Future Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Future Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Future Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Future Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Future Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Future Software

Bezoekers bekeken ook