Fysio Ter Horst Lochem

Fysio Ter Horst Lochem is een Fysiotherapeut gelegen aan Francois Ballochilaan 83 in Unknown.

Meer informatie over Fysio Ter Horst Lochem in Unknown

Onze 45 experts werken samen om mensen snel en effectief van hun klachten af te helpen. Op onze 6 locaties in Velp, Rheden, Giesbeek en Lochem bieden we nu nog meer expertise aan. Er is een gratis online consult beschikbaar voor nek- en rugklachten, verzorgd door manueeltherapeut Bart Vos. Daarnaast bieden we deskundige begeleiding aan voor het sportseizoen 2023-2024, zodat mensen hun herstel kunnen optimaliseren en blessures kunnen voorkomen. Elke dinsdag is er een sportspreekuur in Fysio Ter Horst Velp vanaf 17.30 uur. Mensen kunnen bij ons terecht voor behandeling zonder verwijzing door een arts en een afspraak is mogelijk binnen 24 uur. Met onze multidisciplinaire specialistenteams kunnen we alle klachten goed en snel beoordelen en behandelen. We werken samen met andere zorginstellingen en specialisten in de regio. Daarnaast zijn er speciale teams voor hielpijn, schouderklachten en handklachten. Mensen kunnen ook bij ons terecht voor het SLIMMER programma voor een gezonde leefstijl. We zijn op zoek naar een neurologisch fysiotherapeut en een oncologie- en oedeem fysiotherapeut om ons team te versterken.

Wil je weten wat Fysio Ter Horst Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Ter Horst Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Ter Horst Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Ter Horst Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fysio Ter Horst Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Ter Horst Lochem

Bezoekers bekeken ook