Fysiotherapie Hövels en Kamp

Fysiotherapie Hövels en Kamp is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Jolinkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie Hövels en Kamp in Unknown

Voor 2023 heeft Fysiotherapie Hövels & Kamp geen contract afgesloten met de zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Frank Hövels en Nicky Hövels-Kamp hebben meer dan 30 jaar ervaring als fysiotherapeuten en werken in hun praktijk in Het Hart in Eefde. Frank is gespecialiseerd in behandelingen van de wervelkolom en de schouder, terwijl Nicky bekkenfysiotherapie beoefent. Ze bieden verschillende therapieën aan, zoals fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, zwangerfit en fysiofit. De fysiotherapeut helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en biedt gepersonaliseerde zorg. De bekkenfysiotherapeut helpt bij het trainen en ontspannen van de spieren rondom het bekken. De manueel therapeut richt zich op klachten aan de wervelkolom en gewrichten, terwijl de fysiotherapeut Dry Needling kan toepassen. ZwangerFit is gericht op het trainen van conditie, stabiliteit en kracht tijdens de zwangerschap, terwijl Fysio-fit een oefenzaal biedt voor fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Fysiotherapie Hövels & Kamp heeft contracten met alle zorgverzekeraars en biedt verschillende abonnementen aan.

Wil je weten wat Fysiotherapie Hövels en Kamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Hövels en Kamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Hövels en Kamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Hövels en Kamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fysiotherapie Hövels en Kamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Hövels en Kamp

Bezoekers bekeken ook