Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge

Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nijverheidsstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge in Unknown

Fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge is gespecialiseerd in verschillende soorten behandelingen, zoals handfysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, revalidatie na orthopedische operaties en lasertherapie. Ze kunnen ook helpen bij het verlichten van nek-, schouder- en rugklachten en bieden behandelingen voor patiënten met geriatrische problemen. Daarnaast bieden ze ook dry needling en triggerpointmassage aan voor snelle ontspanning van de spieren. De openingstijden van de praktijk zijn op verschillende dagen van de week, inclusief avonduren en zaterdagochtend. De praktijk heeft twee locaties in Gorssel en Harfsen. Ze zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Een tevreden klant geeft aan dat de praktijk toegankelijk en vriendelijk is met ervaren fysiotherapeuten. Ze hebben haar geholpen om ondanks haar chronische rugklachten op acceptabele wijze te blijven bewegen. De praktijk biedt vrij parkeren en is toegankelijk voor mindervaliden. Privacy Policy is ook beschikbaar.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge

Bezoekers bekeken ook