Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen

Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen is een Fysiotherapeut gelegen aan Joppelaan 42 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen in Unknown

Fysiotherapie van Dongen is een allround fysiotherapiepraktijk in Gorssel, opgericht in 1979. De praktijk biedt persoonlijke aandacht en behandelt een diverse range aan klachten, zowel chronisch als revaliderend. De fysiotherapeut is lid van het KNGF en geregistreerd bij BIG en CKR, wat betekent dat de titel fysiotherapeut wettelijk beschermd is. Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op kunnen rekenen, maar bewegen wordt pas niet vanzelfsprekend als er klachten optreden. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in bewegen en kan worden bezocht voor behandeling van klachten. Behandelingen omvatten onder andere massage, oefentherapie en manuele therapie volgens het Maitland concept. De praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 0575-492370.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen

Bezoekers bekeken ook