G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts

G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts is een Huisarts gelegen aan Het Wilgert 1 in Unknown.

Meer informatie over G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts in Unknown

Op woensdag 25 oktober worden de griepprikken gegeven in de kantine van de sportvereniging Epse. Als je een uitnodiging hebt ontvangen, staat daarop het tijdstip vermeld waarop je je kunt melden. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen maar denkt dat je wel in aanmerking komt voor een griepprik, kun je een mail sturen naar praktijk.schroth@ezorg.nl. Daarnaast biedt de praktijk verschillende spreekuren aan, zoals een avondspreekuur op maandag van 18.00-20.00 uur en een doktersassistente-spreekuur waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld bloeddrukmetingen en injecties. Je kunt een afspraak plannen bij de doktersassistente. Verder kun je ook via WhatsApp vragen stellen aan de praktijk en is er een patiëntomgeving waar interactie mogelijk is.

Wil je weten wat G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G.M. Schroth, apotheekhoudende huisarts

Bezoekers bekeken ook