Garantiewaarborg

Garantiewaarborg is een Aannemer gelegen aan Larense Weg, Hoeflingweg 5C in Unknown.

Meer informatie over Garantiewaarborg in Unknown

In de jaren '70 werden garantie- en waarborgregelingen ontwikkeld voor gesubsidieerde woningbouw, met als doel financiële en technische zekerheid te bieden aan kopers en opdrachtgevers in geval van niet-nakoming door de contractpartij. Deze regelingen werden beloond met een VROM-erkenning en waren actief tot 1993, waarna ze verdergingen als private instellingen. De Stichting Garantie Instituut Woningbouw (GIW) heeft haar activiteiten in 2007 beëindigd en overgedragen aan marktpartijen, terwijl de Stichting in Lochem nog steeds actief is als een allround 'bouwgarantiefonds'. Het doel van de Stichting is het bevorderen van goede kwaliteit en vertrouwen in de bouwsector, door middel van modelovereenkomsten en standaardvoorwaarden. Daarnaast is de Stichting betrokken bij de evaluatie van de regelgeving van het Ministerie van VROM. De garantieregeling is in de loop der tijd uitgebreid naar verschillende toepassingsgebieden, zoals appartementen, utiliteitsgebouwen, verbouwingen en bouwcomponenten. In het kader van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) heeft de Stichting het initiatief genomen om haar kennis en ervaring om te zetten naar een wettelijk toegelaten instrument voor kwaliteitsborging. Dit instrument, genaamd het Instrument Kwaliteitsborging Garantiewaarborg (KGW), is op 14 oktober 2022 to.

Wil je weten wat Garantiewaarborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garantiewaarborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garantiewaarborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garantiewaarborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Garantiewaarborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garantiewaarborg

Bezoekers bekeken ook