Gebruukt Gerei

Gebruukt Gerei is een Kringloopwinkel gelegen aan Oosterbleek 56 in Unknown.

Meer informatie over Gebruukt Gerei in Unknown

Gebruukt Gerei is een tweedehandswinkel in Lochem met een ruim aanbod aan tweedehands spullen. De eigenaar, Gijs Coers, is geboren en getogen in Lochem en is in 2017 begonnen met de winkel. Het enthousiaste team van vrijwilligers staat klaar om u te helpen. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van maandag. Als u een groot product koopt en het niet zelf kunt meenemen, kunt u gebruik maken van de bezorgservice van Gebruukt Gerei. U kunt contact opnemen met de winkel voor meer informatie. De website van Gebruukt Gerei bevat ook een privacyverklaring en informatie over de verschillende categorieën producten die ze verkopen.

Wil je weten wat Gebruukt Gerei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebruukt Gerei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebruukt Gerei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebruukt Gerei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Gebruukt Gerei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebruukt Gerei

Bezoekers bekeken ook