Geers Fysio B.V.

Geers Fysio B.V. is een Fysiotherapeut gelegen aan Lochemseweg 38 in Unknown.

Meer informatie over Geers Fysio B.V. in Unknown

Geers Fysio is een praktijk die zich richt op de bewegende mens. Ze bieden persoonlijke begeleiding en hebben aandacht voor de hulpvraag van hun cliënten. Door de verschillende specialisaties en aandachtsgebieden in huis, kunnen ze ook een multidisciplinaire aanpak bieden. Daarnaast hebben ze een speciale groep genaamd 55+ fit, waar mensen van 55 jaar en ouder begeleid kunnen sporten. Helaas zijn groepslessen momenteel niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur, op vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 07:30 tot 12:30 uur. Het bezoekadres is Lochemseweg 38, 7214 RK Epse, Nederland. Het telefoonnummer is 0570 510030. Geers Fysio werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland en biedt fysiotherapie aan die vergoed wordt door aanvullende verzekeringen.

Wil je weten wat Geers Fysio B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geers Fysio B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geers Fysio B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geers Fysio B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Geers Fysio B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geers Fysio B.V.

Bezoekers bekeken ook