Geknipt by Cailey

Geknipt by Cailey is een Kapper gelegen aan Charlotte de Bourbonlaan 28 in Unknown.

Meer informatie over Geknipt by Cailey in Unknown

Cailey Schreurs is een ervaren en gepassioneerde kapper die gespecialiseerd is in verschillende behandelingen, zoals krullen knippen, knippen, kleuren, styling en make-up, bruidsstyling en bedrijfsknippen. Ze heeft een all-round kappersdiploma en werkt alleen met professionele producten om de beste service te bieden. Cailey heeft ervaring opgedaan bij verschillende salons en blijft op de hoogte van de laatste trends door regelmatig cursussen en bijscholing te volgen. Ze helpt graag mensen om een mooi kapsel te creëren dat bij hun persoonlijkheid, gezichtsvorm, huidskleur en haartype past. Je kunt online een afspraak maken, bellen of een WhatsApp sturen. Daarnaast heeft Cailey een blog waarin ze advies geeft, zoals het verven van je haar. Ze benadrukt dat het soms beter is om een professional in te schakelen om fouten en ongemakken te voorkomen. Je kunt contact met haar opnemen via het contactformulier op haar website en ze is ook actief op social media. Geknipt by Cailey is aangesloten bij bepaalde organisaties en hanteert een privacyverklaring.

Wil je weten wat Geknipt by Cailey verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geknipt by Cailey of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geknipt by Cailey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geknipt by Cailey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Geknipt by Cailey reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geknipt by Cailey

Bezoekers bekeken ook