Gelati e Panini

Gelati e Panini is een Koffiebar gelegen aan Molenstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Gelati e Panini in Unknown

GeP is een Italiaans Grand Café in Lochem dat is uitgegroeid van een ijszaak naar een plek met heerlijke Italiaanse gerechten. Eigenaar Rogier Brouwer begon met het maken van perfect ijs en later voegde hij ook zelfgemaakte Panini's toe aan het menu. Naast espresso's, cappuccino's en taart, zijn er ook verse sappen, soepen en salades verkrijgbaar. Het hoogtepunt van GeP is het Italiaanse ijs dat vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar verkrijgbaar is. Italianen kopen vaak hun desserts, zoals taart, bij een Gelateria en nemen deze mee als ze ergens gaan eten. Bij GeP kun je taart en ijs bestellen om af te halen of te laten bezorgen. Daarnaast bieden ze ook lunchmanden aan met sandwiches, verse sappen, soepen en salades. Deze kunnen bezorgd worden op het werk of op een mooie locatie in de buurt. Het team van GeP is regelmatig op zoek naar nieuwe aanvullingen op het team.

Wil je weten wat Gelati e Panini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelati e Panini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelati e Panini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelati e Panini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Gelati e Panini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelati e Panini

Bezoekers bekeken ook