Gemeente Lochem: publicatie voornemen tot grondverkoop nabij Boomkampsweg 2 Laren

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Lochem: publicatie voornemen tot grondverkoop nabij Boomkampsweg 2 Laren.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Lochem is voornemens om een deel van een perceel grond te verkopen en in eigendom over te dragen aan: Liander N.V. voor in berm tegenover en nabij Boomkampsweg 2 in Laren.1. ObjectinformatieHet betreft een deel van een perceel, kadastraal bekend gemeente Lochem, sectie T, nummer 426 ter grootte van ongeveer 27 m². Het betreft de locatie Boomkampsweg 2 Laren in berm tegenover en nabij Boomkampsweg 2 in Laren2. Enige serieuze gegadigde Naar het oordeel van de gemeente Lochem is Liander N.V. de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop, omdat zij de enige partij zijn in dat gebied van onze gemeente die bezig zijn met de instandhouding en uitbreiding van het energienet in het kader van de energietransitie.3. Kort gedingMocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen verkoop, dan dient u binnen een termijn van 20 (twintig) kalenderdagen na datum van deze bekendmaking een kort geding tegen de gemeente Lochem bij de Rechtbank Gelderland aanhangig te hebben gemaakt. De genoemde termijn merken wij aan als vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn van 20 (twintig) kalenderdagen geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, zal de gemeente uitvoering geven aan haar voornemen tot verkoop. Er liggen geen stukken ter inzage.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 30-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. gmb-2023-503283

Gerelateerde berichten