Besluit voor het plaatsen van tijdelijke reclame voor Schouwburg Lochem in diverse kernen in de gemeente Bronckhorst

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het plaatsen van tijdelijke reclame voor Schouwburg Lochem in diverse kernen in de gemeente Bronckhorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen voor het plaatsen van tijdelijke reclame voor Schouwburg Lochem. De gemeente geeft toestemming voor het plaatsen van tijdelijke reclame voor Schouwburg Lochem, van 3 t/m 16 april 2024 in de kernen Vorden, Wichmond, Kranenburg en Baak in de gemeente Bronckhorst.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De APV-vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het tijdelijk plaatsen van reclame Schouwburg Lochem van 3 t/m 16 april 2024. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kun bezwaar indienen als u het niet eens bent met het besluit.Heeft u vragen over het besluit?Het besluit kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl . Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen.Voor informatie over het besluit kunt u ook bellen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0575 - 750 250.De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2023-3333. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. De bezwaartermijn eindigt op 14 februari 2024. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar . U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval:1uw naam en adres2de datum3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt4redenen voor het maken van bezwaar5uw handtekeningIn een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. gmb-2024-12428

Gerelateerde berichten