Aangevraagde omgevingsvergunning Kappellendwarsweg 4, 7241PD Lochem

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aangevraagde omgevingsvergunning Kappellendwarsweg 4, 7241PD Lochem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Lochem maken bekend dat zij op 22 december 2023 de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Kappellendwarsweg 4, 7241PD Lochem, het oprichten van een overdekte uitloop bij een pluimveestal (milieu), Z2023-01163ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.ZienswijzeU kunt in een later stadium een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit van de gemeente Lochem. Bij de publicatie van het ontwerpbesluit zullen wij u hierover nader informeren. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@lochem.nl of telefoonnummer 0573-289 222.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoonnummer (0573)-289 222.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 11-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. gmb-2024-1346

Gerelateerde berichten