Aanvraag vergunning voorwerp op de openbare plaats keetwagen en een dixi (kenmerk 1072501) op parkeerplaats nabij Jacques Perkstraat 1 Voorburg Van Lochem Nederland Specialisten in Totaalonderhoud

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voorwerp op de openbare plaats keetwagen en een dixi (kenmerk 1072501) op parkeerplaats nabij Jacques Perkstraat 1 Voorburg Van Lochem Nederland Specialisten in Totaalonderhoud.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Algemene informatie Vergunning aangevraagd voor het plaatsen van een keetwagen en een dixi in verband met schilderwerkzaamheden van 2 februari tot 30 maart 2024.Dit is een publicatie van de ingediende aanvraag. De gemeente neemt de aanvraag in behandeling en zal daarover een besluit nemen.Datum aanvraag: 26 januari 2024Binnen 2 weken na publicatie kunt u de stukken digitaal opvragenU kunt de stukken tot 2 weken na publicatie digitaal opvragen viainfo-leefomgeving@lv.nlUitnodiging zienswijze indienen U kunt uw zienswijze indienen tot 4 weken na publicatie via info-leefomgeving@lv.nl. Vermeld daarbij het kenmerk van de publicatie.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 31-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. gmb-2024-47428

Gerelateerde berichten