Gudulakerk Lochem

Gudulakerk Lochem is een Kerk gelegen aan Markt 1 in Unknown.

Meer informatie over Gudulakerk Lochem in Unknown

De Gudulakerk in Lochem is een belangrijk cultureel en religieus centrum in de stad. De kerk organiseert regelmatig evenementen, waaronder het Requiem Gudulakerk Lochem en de Ikonenexpositie in 2023. Daarnaast zijn er ook Vespers gepland op 29 oktober en 26 november 2023. De kerk staat bekend als een icoon van de binnenstad en speelt een belangrijke rol in de samenleving. Het is de thuisbasis van de Protestantse Gemeente Lochem en biedt ook ruimte aan culturele initiatieven zoals Gudula Cultureel, Stichting Bach Lochem en het Lochems mannenkoor. De Gudulakerk is tevens betrokken bij de Goede Doelen Markt in Lochem. De openingstijden van de kerk zijn woensdag van 10.00 tot 16.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Op maandag en dinsdag is de kerk gesloten.

Wil je weten wat Gudulakerk Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gudulakerk Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gudulakerk Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gudulakerk Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Gudulakerk Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gudulakerk Lochem

Bezoekers bekeken ook