Gusto

Gusto is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 34 in Unknown.

Meer informatie over Gusto in Unknown

In het prachtige dorp Gorssel kun je genieten van de echte Italiaanse keuken bij het sfeervolle restaurant Gusto. De Italiaanse koks bereiden heerlijke gerechten, zowel vlees, vis als pizza. Er is een grote keuze uit vegetarische gerechten en prachtige wijnen. Bij Gusto kun je ook terecht voor cocktails en diner. Het restaurant bevindt zich midden in het dorp Gorssel aan de Hoofdstraat. Parkeren is gratis. Je kunt reserveringen en afhaalbestellingen telefonisch doorgeven. Sinds 1 april 2023 is Jorgen Lugthart de eigenaar van Gusto Gorssel.

Wil je weten wat Gusto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gusto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gusto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gusto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Gusto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gusto

Bezoekers bekeken ook