Gyan Yoga

Gyan Yoga is een Yogastudio gelegen aan Zwiepseweg 134 in Unknown.

Meer informatie over Gyan Yoga in Unknown

Gyan Yoga is een vorm van yoga die gericht is op innerlijke zoektocht, begrip en wijsheid. Het heeft een krachtige impact op het lichaam, de geest en emoties, vergroot het bewustzijn en helpt bij zelfinzicht. Deze vorm van yoga is bijzonder geschikt voor mensen met fysieke klachten, pijn, beperkte bewegingsmogelijkheden, burn-out, stress of onrustige gedachten. De asana's worden aangepast aan jouw mogelijkheden en de lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat je persoonlijke aandacht krijgt. De leraar heeft zijn opleiding in India gevolgd en Gyan Yoga wordt alleen van leraar op leerling overgebracht. Of je nu wel of geen ervaring hebt met yoga, lenig en krachtig bent, van elke leeftijd bent, gezond bent of klachten hebt, je bent van harte welkom bij Gyan Yoga. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen. Het helpt bij een breed scala aan klachten en heeft een positieve invloed op het herstel na ziekte of operatie, stress, verdriet, onrust en het verkrijgen van zelfinzicht. Tevens kan het hoogsensitieve kinderen helpen om beter om te gaan met het dagelijks leven en zich gelukkiger te voelen. Gyan Yoga bestaat uit verschillende ademhalingstechnieken, milde lichaamshoudingen en bewegingen, mudra's en dristhi's (ogenposities). De asana's worden gecombineerd met ademhaling en pranayama, en na elke asana wordt 2 minuten rust.

Wil je weten wat Gyan Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gyan Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gyan Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gyan Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Gyan Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gyan Yoga

Bezoekers bekeken ook