Haarstudio Totaal

Haarstudio Totaal is een Kapper gelegen aan Lochemseweg 2b in Unknown.

Meer informatie over Haarstudio Totaal in Unknown

Haarstudio Ulrike is een professionele kapsalon gerund door Ulrike van den Nulft. Met meer dan 25 jaar ervaring volgt Ulrike graag de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van het kappersvak. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder knippen, kleuren, omvormen, watergolven, föhnen, opsteken en hairextensions. Daarnaast biedt de salon ook gelnagels en gellak aan. De studio heeft een moderne en trendy uitstraling en iedereen voelt zich er op zijn gemak. Voor vragen en het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 0611510024 of via de app. Let op: als u binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, wordt er 50% van het behandelbedrag in rekening gebracht. Het KvK-nummer van Haarstudio Ulrike is 90347684.

Wil je weten wat Haarstudio Totaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Totaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Totaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Totaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Haarstudio Totaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Totaal

Bezoekers bekeken ook