Hart van Lochem

Hart van Lochem is een Binnenovernachting gelegen aan Bierstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Hart van Lochem in Unknown

In het gezellige Hart van Lochem, een bed en breakfast in de Achterhoek, kunt u verblijven in één van de drie kamers met privé badkamer en 42 inch TV's. De kamers delen een keukentje met gratis koffie en thee en het balkon biedt uitzicht op de prachtige tuin. De locatie is gunstig gelegen, met de A1, Zutphen, Deventer en Apeldoorn allemaal binnen korte rijafstand. Daarnaast biedt Hart van Lochem ontbijtservice, waarbij u kunt genieten van een heerlijk ontbijt aan een mooi gedekte tafel. Ook is er een lunchroom waar u kunt kiezen uit een gevarieerde menukaart. Het Hart van Lochem bevindt zich in het centrum van Lochem, omringd door gezellige restaurants, cafés en winkeltjes. Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u fietsen huren via Goossens Lochem. Tot slot kunt u bij Hart van Lochem ook een kookworkshop volgen om de Italiaanse keuken te ontdekken.

Wil je weten wat Hart van Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hart van Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hart van Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hart van Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hart van Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hart van Lochem

Bezoekers bekeken ook