HCR 't Langenbaergh V.O.F.

HCR 't Langenbaergh V.O.F. is een Restaurant gelegen aan Deventerweg 1 in Unknown.

Meer informatie over HCR 't Langenbaergh V.O.F. in Unknown

Bij Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh in het centrum van Laren kunt u genieten van de befaamde Achterhoekse gastvrijheid. Of u nou wilt lunchen, dineren, koffie drinken of een drankje wilt doen, u bent van harte welkom in het gezellige grand cafe of op het mooie terras. Het restaurant straalt een laagdrempelige huiskamersfeer uit waar iedereen welkom is, of het nu zakelijk of met familie en vrienden is. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 10:00 tot 23:00 uur en van vrijdag tot zondag van 10:00 tot 24:00 uur. Het adres is Deventerweg 1, 7245 AW Laren (Gld) en het telefoonnummer is 0573 - 401209.

Wil je weten wat HCR 't Langenbaergh V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HCR 't Langenbaergh V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HCR 't Langenbaergh V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HCR 't Langenbaergh V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar HCR 't Langenbaergh V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HCR ’t Langenbaergh V.O.F.

Bezoekers bekeken ook