Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV

Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV is een Schilder gelegen aan Molenveld 14 in Unknown.

Meer informatie over Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV in Unknown

Schilders- en afwerkingsbedrijf Hekkelman BV is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van woningen, monumentale gebouwen, winkels, Vve's, bedrijven en instellingen. Ze beschikken over een nieuw bedrijfspand waarvandaan hun medewerkers vertrekken om hun vakmanschap uit te oefenen. Ze hebben kennis in huis voor het leveren en plaatsen van verschillende soorten beglazing, zoals isolerende beglazing, veiligheidsbeglazing, zonwerende beglazing, brandwerende beglazing, hardglazen deuren en glas in lood. Daarnaast bieden ze een 24-uurs glasservice. Voor de afwerking van plafonds en wanden hebben ze verschillende mogelijkheden op het gebied van spuitwerk, behangwerk en imitatietechnieken voor zowel moderne als klassieke interieurs. Ze kunnen ook advies geven over kleuradvisering voor zowel binnen als buitenwerk. Kortom, Schilders- en afwerkingsbedrijf Hekkelman BV staat bekend om hun persoonlijke aanpak en adviseert graag.

Wil je weten wat Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV

Bezoekers bekeken ook