HEMA Lochem

HEMA Lochem is een Warenhuis gelegen aan Smeestraat 1 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Lochem in Unknown

HEMA Lochem is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt ook artikelen retourneren binnen 30 dagen, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA kun je ook je oude apparaten gratis inleveren als je een nieuw huishoudelijk apparaat koopt. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Goor, Hengelo, Zutphen en Deventer.

Wil je weten wat HEMA Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar HEMA Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Lochem

Bezoekers bekeken ook