Hervormde kerk

Hervormde kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 36 in Unknown.

Meer informatie over Hervormde kerk in Unknown

De kerk van Almen is een plek waar allerlei mensen elkaar ontmoeten, zoals leden en belangstellenden, dorpsgenoten en toeristen. Deze ontmoetingen vinden plaats in verschillende locaties, zoals het kerkgebouw, Ons Huis, het dorpsplein, bij mensen thuis, en op speciale plekken in de omgeving. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals kerkdiensten, muziekuitvoeringen, feesten, leerhuizen, vergaderingen, acties, zomeractiviteiten en persoonlijke gesprekken. Ook is er een stiltecentrum waar mensen even tot rust kunnen komen. Daarnaast kunnen de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Almen live gevolgd en teruggeluisterd worden via Kerkdienstgemist.nl. Er worden ook andere activiteiten in de kerk georganiseerd, zoals een zomeractiviteit en een kerkradio. De tekst geeft ook een overzicht van de kerkdiensten in oktober en november 2023, met informatie over de voorgangers en de collectes. Meer informatie over de kerkdiensten is te vinden in het kerkblad.

Wil je weten wat Hervormde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hervormde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde kerk

Bezoekers bekeken ook