Het Doktershuus (huisarts en apotheek)

Het Doktershuus (huisarts en apotheek) is een Huisarts gelegen aan Westermark 2 in Unknown.

Meer informatie over Het Doktershuus (huisarts en apotheek) in Unknown

Uw huisarts en apotheek kunnen belangrijke informatie over uw gezondheid delen met andere zorgaanbieders via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Om dit te kunnen doen, moeten zij uw toestemming hebben. U kunt uw toestemming online regelen op de website Volgjezorg. Vergeet niet om ook toestemming te regelen voor uw kinderen. Daarnaast kunt u bij Het Doktershuus in Laren terecht voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatieve zorg. De praktijk is geopend op bepaalde tijden en u kunt medicatie ophalen bij de apotheek. In levensbedreigende situaties moet u altijd 112 bellen. Tijdens openingstijden kunt u naar de praktijk komen voor verwondingen of spoedeisende klachten, maar buiten openingstijden moet u contact opnemen met de spoedpost in Deventer. Meer informatie over de praktijk en de medewerkers is te vinden op de website. Daarnaast kunt u voor medische informatie terecht op Thuisarts.nl. Het is ook handig om te weten dat zorgverleners hun computersysteem kunnen aansluiten op het LSP voor snelle en betrouwbare uitwisseling van medische gegevens.

Wil je weten wat Het Doktershuus (huisarts en apotheek) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Doktershuus (huisarts en apotheek) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Doktershuus (huisarts en apotheek)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Doktershuus (huisarts en apotheek) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Het Doktershuus (huisarts en apotheek) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Doktershuus (huisarts en apotheek)

Bezoekers bekeken ook